QUi SOM?

L’AMPA, és una entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares d’alumnes de l’escola, i està inscrita en el Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i federada amb la FAPAC. Els nostres Estatuts els podeu consultar en aquest enllaç.

El nostre objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l' ensenyament que reben els nostres fills, col·laborant i participant amb l'escola,posant de manifest la responsabilitat compartida de tothom.

Com ens organitzem?
L’AMPA està encapçalada per una Junta Directiva que és qui regeix, administra i representa l' associació, i està estructurada en sis comissions: extraescolars,festes,finances,llibres,informació i Xarxampa.

Què fem?
  • Administració i gestió dels recursos que tots plegats aportem com a associats. 
  • Disseny i gestió de les activitats extraescolars, les colònies i els tallers familiars. 
  • Reciclatge dels llibres, per tal d’abaratir-ne el cost. 
  • Participació en activitats complementàries i festes: La Marató de TV3, El Passant dels Tonis,  La Caminada de l'AMPA, l'Arrossada,El Rodajocs, la XarxAmpa,...etc 
  • Col·laboració en totes les activitats del centre. 
  • Informació i comunicació mitjançant un espai web, les xarxes socials i el butlletí trimestral.
  • Representació en el Consell Escolar a través d'un dels seus delegats.
Els membres de l’AMPA ens trobem el primer dilluns de cada mes i totes les famílies, estan convocades a una Assemblea General a principis de curs, en la que és necessari la vostra presència per aprovar la gestió de la Junta, a més de fer les propostes que considereu oportunes.


Com podem tirar endavant la nostra feina?
Econòmicament, amb el cobrament a tots els membres de l´AMPA de quotes i amb la col·laboració desinteressada de mares i pares, membres de l´AMPA, que destinen part del seu temps lliure a l' organització de les diferents activitats.
La vida de l’escola s’enriqueix amb la participació de tots els membres de la comunitat educativa. Les famílies tenim l’oportunitat de col·laborar en l’escola dels nostres fills i filles.


Confiem a comptar amb la vostra participació, sigueu benvinguts!

Els pares i mares dels alumnes de l'escola El Carme som tots!